top of page

Terapi og coaching 

med Ann-Brit Tangstad

Tilbyr tjenester innen: 

  Samtaleterapi , Coaching og Kroppsorientert arbeide for privatpersoner og ledere

"Medisin er ikke bare vitenskap, teknikker og teknologi, men også samtalekunst." 

 (AB Tangstad 1990 – inspirert av Dr.A.Schweitzer)

Et tilbud til deg: 

- som står litt fast eller står i en utfordrende situasjon og trenger konfidensiell og profesjonell støtte for å få tak i egne ressurser og komme på rett vei igjen. Kanskje opplever du:

  • stress og utbrenthet i jobben

  • tap og sorg vedrørende helse og familie

  • uro,spenninger og smerter i kroppen

 

- som jobber med mennesker som leder, lege, terapeut o.l. og er interessert i veiledning eller egenterapi for å få støtte , inspirasjon og påfyll i eget arbeide og ta vare på deg selv

 

"The true delivery of service begins first by delivering the same service to self in every way, and to the others by the same manner that are within the group ,before the organization can truly serve ".

S.Benhayon 2007

 

- som jobber som kunstner og ønsker utforske de muligheter kroppen som medium kan gi deg i formidlingen av din kunstform

 

Om Ann-Brit Tangstad

Ann-Brit har 35-års erfaring i arbeide med mennesker både i offentlig og privat sektor i Norge og England. Hennes tilnærming er forankret i Tradisjonell Medisin og Bevegelseskunstens iboende healing potensiale.

 

Hun er utdannet Fysioterapeut og Master i Kommunikasjon og Bevegelse og i 2002 ble hun som en av de første i Norge sertifisert Psykoterapeut med EAP. (European Association of Psychotherapists)

Siden 1990 har hun drevet egen praksis som terapeut,veileder og konsulent ,og i 1996 etablerte hun Studio Agora i Oslo ; en møteplass for indre trening og selvutvikling.

 

Ved siden av direkte klientarbeide har hun undervist og veiledet studenter og vært aktivt involvert i markedsføring og `pioneering ` av Dans-og Beveglelsesterapi både i England og Norge.

Hun var også med å starte Norsk Forbund for Psykoterapi i 1998 hvor hun i flere år jobbet som sekretær og var sentral i arbeidet med kvalitetssikring og sertifisering av norske psykoterapeuter i hht. Europeisk standard.(ECP)

 

”Jeg er opptatt av gode, sanne og samskapende møter mellom mennesker .”

”Jeg er opptatt av menneskets livskraft og hvordan denne kan settes fri , uttrykkes og formidles.”

”Jeg vet at selv om et menneske eller en organisasjon er `syk` og ikke fungerer optimalt så er der alltid noe latent friskt som kan kontaktes og fremelskes.” 

”Min inspirasjon er skjønnheten i et menneske i takt med seg selv og andre.”

 

 

”Medicine is not only a science but also the art of letting our own individuality interact with the individuality of the patient"

Dr.A Schweitzer

bottom of page